tirsdag 19. april 2011

Den er Vakker, Den oser Vår og Den er Fantatsisk

Jeg snakker selvsagt om det nye, vakkre skrivebordet mitt som i går fikk ta plassen sin i stuen. Og jeg må si at jeg ikke kan være mer fornøyd med min nye bloggplass. Dette er stedet jeg skal bruke min lille ekstra tid, med en stor kopp te ved min side. 





 Jeg måtte nesten ta med litt bilder av den "nye" stolen også. Den var egentlig ikke til salgs på fretex, men jeg fikk kjøpt den for 100 kr etter litt overtaelse. Og den er så fiiiiin. Snerten liten sak som ikke kunne glidd mer inn enn det den allerede gjør. Det virket nesten som om stolen er prikken over i'en i stuen.


 Påske ildtopp har kommet inn, pluss litt vårblomster som frisker opp hjemmet. Jeg har også fått noen roser av min kjære som også gjør susen i stuen. 
Vi koser oss masse og jeg har en stor anelse på at vi kommer til å kose oss resten av påsken også. Litt grilling og spilling har skjedd, og det blir nok absolutt ikke siste gangen denne uken! 

Har dere full timeplan i påsken, eller tar dere ting litt på sparket?
*Bettine*

søndag 17. april 2011

Da kom påsken sånn pluttselig. For min del har disse ukene gått unna som om de skulle vært en dag eller 2. Men her i dette hus holder vi på som bare det. Årets første loppemarked var unnagjort i går, og noen funn ble tatt med hjem fra Tønsberg. Ett skrivebord og en veldig kul stol. Skrivebordet trenger bare ett strøk til med maling, så er den klar til å settes på plass. 

Ellers så er hagen et prosjekt som skal holdes på med i påsken. Min kjære har fri, så da får jeg litt hjelp til dette. 
Ellers så fikk vi unnagjort vår første grilling i går, koselig som det var!

Jeg har også funnet et funn på loppa, som skal gis bort i give away som jeg skal holde i påsken!


 Så straks jeg får tatt noen bilder og forbredt meg på give away, skal give awayen starte, så kom innom å se. Det er en stor mulighet for at du vil være med. 

Ha en flott og fantatsisk søndag!
*Bettine*

torsdag 14. april 2011

God morgen alle solstråler

Det har skjedd mye her de siste dagene, noe jeg er ufattelig glad for. 

På tirsdagskveld vi jeg og min kjære vellfortjent barnefri, hvor Orion sov over hos bestemor fra tirsdag til onsdag. Vi benyttet selvsagt sjansen og dro ut å spiste og på kino etterpå. Indisk mat og Rødhette og Varulven. En helt fantatsisk kveld. I går var vi også barnefri, så vi var i Tønsberg hele dagen og koste oss. Orion fikk en ny vogn og vi kjøpte litt småtteri til oss selv. Det er en gågate meg mange brukt og antikk butikker i Tønsberg, og på 3 av butikkene oppdaget jeg noe jeg har ønsket meg lenge, en cobra telefon. Vel, med min uhell, var alle 3 bruktbutikkene stengt den dagen. Jeg må ærlig inrømme at jeg er fortsatt litt sur. Jeg ville så gjerne ha!Jeg må nok til tønsberg snart og skaffe meg den jeg gjerne vil ha. 

Men her i hus er det en stol som har fått nytt trekk, og ble litt penere, etter min smak ihvertfall!


 

 Nå er det snart tid for barselgruppe, og det er alltid like stas for meg og for Orion. Han elsker å være sammen med de andre barna. 

Ha en fantatsisk dag videre, og håper at solen er hos dere også i dag
*Bettine*

tirsdag 12. april 2011

En liten forandring i planene

Jeg skulle og burde ha gjort noe klesvask og litt husvask, meeeeen jeg ombestemte meg. 

Her ble det kos i stedet. Etter litt om og men i mitt hode, bestemte jeg meg for å gå på butikken i regnværet. Det var kaldt og vått. Da jeg kom på butikken, oppdaget jeg nye ROM 123, og da var saken klar. Jeg kjøpte meg god kaffe, stearinlys og ROM 123 og skulle hjem og kose meg. 
Orion og jeg spise litt lunsj, og når han kom seg i vognen for sin formiddagslur, kom teppet, stearinlys, god kaffe og ROM 123. 



 Jeg har satt på vakker musikk og etter mye inspirasjon til hagen, skal jeg nå begynne å planlegge litt. Det skal bli en vakker hage for lite penger. Jeg håper på litt fantatsiske loppefunn og gis bort på finn.no. 
NÅ koser jeg meg! 


Ha en helt herlig og fantatsisk tirsdag
*Bettine*

Soverommet har fått en ny look

Nå føler jeg endelig at soverommet passer inn i huset. Nå elsker jeg soverommet mitt. Nå er det plass til at jeg kan utøve yoga hver kveld, noe jeg absolutt ikke klager på. Dette er etterlengtet. 


Sengegavlen har jeg laget selv. Ganske enkelt og veldig fort. Det er to pinner tvers over, men den ene syns ikke pga putene, så jeg vurderer å ta en pinne i midten også. Men jeg er litt redd for at det skal bli litt mye. Jeg  vil ikke at ting skal dras litt for langt heller. Men gavlen er helt genial og ganske flott, eller hva?


Hvis det er noen som lurer så har vi skyvedørsgarderober. Og de er hvite og passer perfekt. Jeg har blitt  veldig glad i skapet mitt. 




Jeg er en fargeglad person, som har blitt ufattelig glad i pastell, men i mitt soverom skal det være hvitt og rent. Jeg blir rolig av det hvite, og at det ikke er for mye ting på rommet. Ryddig og rent er pent. 

Goværet varte ikke noe mer, så det er meldt regn hele uka. Da får jeg gjort litt her hjemme. Vasking av klær og handlig står på listen. Det blir nok litt vasking også. 

Er goværet hos dere?
*Bettine* 

søndag 10. april 2011

Min vakkre vakkre sjenk

Står i stuen å bare skinner. Den er vakker. Og på denne flotte mandagen er sjenken min favorittmøbel i dette hus. 








Er det flere enn meg som har total forelsket seg i eskene fra Søstrene Grene?
Jeg liker orden og system, så i denne sjenken skal det inn mange vakkre ensker fra Søstrene Grene, som skal gi meg den ordnen jeg ønsker. 

Mandagen er her, det er snart påske, det er sol ute og jeg og Orion skal på trening om noen få strakser. 
Håper dere får en like flott dag, som det jeg kommer til å ha

*Bettine*

Mye forbedringer

har skjedd i det siste i dette hjem. 
Men først må jeg si at jeg har hatt så mye å gjøre, at bloggen har blitt litt nedprioritert. Men jeg har gjort mye i huset, så nå har jeg mye å vise frem til dere. Huset har blitt flott, flott og flott.

Her er en liten smakebit av hva som har skjedd:




 Soverommet er så si ferdig, pastell har kommet inn og har blitt min favoritt og ting har blitt nye. 
Nå som loppemarkedsesongen er på vei, må prosjekter her hjemme bli ferdig, slik at nye prosjekter kan komme inn. 
Jeg har tatt mye flotte og vakre bilder, så bare gled dere. 

I dag er det nok en vakker vårdag og i dag skal det jobbes litt ute. Potter skal få ny look, slik at blomster kan komme inn. Uteområdet skal skinne når våren er her og sommeren på vei. 
Ha en flott og vakker søndag
*Bettine*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...