søndag 29. mai 2011

Ny, herlig og vakker..

Grunnen til litt lite blogging den siste uken er at min gamle pc takket for seg. Den holdt i hele ett år, og var helt fra starten en dritt pc. Vell, nå er endelig en ny pc kommet i hus, og jeg er stolt over den. Dette er virkelig bloggpc'en  over alle bloggpc'er.

Og det beste av alt, den passer godt inn i hjemmet. Den er hvit!




Det er mye som læres, da jeg har hatt pc helt frem til nå. 

Denne morgenen har også vært veldig koselig. Orion og jeg har vært tidlig oppe og kost oss. 


Du ser riktig, det er hårruller på meg i dag! Enklere og mindre tidskrevende med barn! 


Det Orion liker best akkurat nå, er å ta på tingene Orin ikke får lov til å ta på! Han klarer nå å rekke opp til vinduskarmen, så nå er ingenting trygt i dette hus lenger. 

Nå skal mor i dette hus ta ut disse hårrullene og sette seg ute i solen! Det er en liten stund siden det var varm sol i denne byen, så dette skal absolutt nytes. Ellers så skal vi på barnedisco i dag og jeg og min kjære skal på kino i kveld. Dette blir absolutt en bra dag!

Ha en fantatsisk dag, alle som titter innom. Legg gjerne igjen noen små ord, hvis du vil. 
*Bettine*

mandag 23. mai 2011

Mano meg her, Mano meg der og en vakker rosa Mano i min hånd

Vakker er den! 




 ÅÅ, som jeg koser meg nå! 
Fargene er virkelig helt fantatsiske. Jeg kunne ikke dy meg, jeg måtte kjøpe en kopp der jeg stod. 
Og så fantatsisk å drikke av. mmmh.. 

I am in love

onsdag 18. mai 2011

17 mai er overstått og jeg kan virkelig ikke være mer stolt av Orion. Han fikk lite søvn, absolutt ingen rutine i går og allikevell smiler han fra morgen til kveld. *Stolt* 

Nå er skrivebordet ferdigmalt, nå er det bare for meg å bestille en vakker tapet og tapesere skuffene. 
skrivebordet blir mitt lille sted, et sted hvor jeg kan sysle med det jeg vil, uten å irritere over rot, og må rydde med en gang, uten å egentlig være ferdig. 

Uheldig var jeg, da mitt ønske ikke ble oppfylt i ønskedrømmen. Jeg hadde ett håp, men det er ikke noe å få gjort noe med! 
Meg og min kjære på 17 mai. 

I kveld skal en film sees, en kopp te drikkes og kroppen skal varmes av et godt og deilig teppe. 
Herlig kveld!

Stor klem til dere som titter innom. 
*Bettine* 

 

mandag 16. mai 2011

Tvbenken er på plass

Og jeg kan ikke være mer fornøyd enn det jeg er nå. 
 Det ble jo helt fantatsisk!


Tvbenken har virkelig gjort at tvstuen har blitt enda lysere og lettere på en måte. Og jeg klager absolutt ikke på det. Min kjære kan heller ikke være mer fornøyd med tvbenken. 
Den er ikke helt ferdig, tapet skal bestilles, og limes på. Det kommer til å bli så bra.
Min kjære maler på skrivepulten som vi fikk, men jeg nå skal sette meg ned, lese rom123 og vente på en telefon som jeg har ventet på i hele dag. *Spennenede*

Ellers så vil dagen bli litt preget av 17 mai forbredelser. Stryking og baking står på planen i kveld. Vi må også ut å kjøpe antrekket til Orion. Det blir ingen bunad på han, ingen av oss har bunad, så Orion skal få en flott dress å ha på!
Ha en flott flott 16 mai, til dere som titter innom.
*Bettine*

søndag 15. mai 2011

Drømmedagen

Ønskedrømmen på tv2 har vært i Holmestrand og filmet i dag. Og jeg er med! Jeg har virkelig turt å ønske mitt ønske. Det er virkelig ett personlig ønske, ett ønske jeg egentlig ikke tørr å ønske. Men jeg krysser fingrene for at jeg får det oppfylgt! I morgen får jeg telefonen om jeg får ønsket eller ikke!

Men i dag føler jeg virkelig at jeg har litt  flaks, så jeg meldt meg på *Sukkertøt for øyet* sin konkurranse om en virkelig fin tapet, som jeg kan se for meg her hjemme hos meg! Jeg har fått nye møbler, og litt tapesering må da til. 
Meld deg på, det trekkes i dag kl. 22.00

 Ønsker alle en like vakker dag, som jeg har i dag.
*Bettine*

fredag 13. mai 2011

Mye som skjer

I går var vi på søplefyllinga på skoppum, der har de en butikk, jeg kommer virkelig ikke på ordet jeg leter etter. De tar inn ting som er ikke ødelagt, men ikke vil ha. Der fikk vi en fin stol og noe som skal brukes til tvbord. Det holder på å males alt, for ivrigheten min tar helt over når det gjelder møbler. 

I dag skal vi til Andebu for å hente noen ting også. Det var gis bort på finn.no, så jeg klager absolutt ikke. Der skal vi hente en kommode, ett skrivebord og forhåpentligvis noen utestoler. Alt sammen er gammelt, men absolutt veldig vakkert. Så i dag blir det mye maling og til uken ser det vel sikkert ikke ut slik det ser ut i dag! 

Dette er så spenende.

Nå skal jeg male et lite strøk med malingn før vi drar å henter tingene!
Ha en fantatsisk lørdag
 *Bettine*

onsdag 11. mai 2011

Kvister til alt!

Jeg leste Noe på hjertet her en dag, og kom over at hun hadde laget stearinlysholder meg kvister rundt. Vel, hun må ha tatt ideen min. Jeg hadde ikke laget det enda, men jeg hadde den i hodet. Det er sånn det er her i Bloglandia. Jeg merker det er første mann ute med en ny idee, og det er bittelitt irriterende når andre har helt lik ide som meg. 


Her var mitt bidra til denne ideen. Det er middagsglass, kvister rundt, en tråd med fin farge og stener i glasset. 

Men jeg har en kvistide til! 

Jeg har tatt 3 kule kvister. Tvindt og tvindt og tvindt med en fin tråd. Fargene passer sikkelig bra i dette hus, så det er en fin pynt. Når jeg var ferdig med å tvinne, tok jeg å limte tråden i enden. Jeg brukte flytende lim, slik at jeg kunne lime litt nedover kvisten også (For å være sikker på at tråden holdt seg der)

Har dere noen flere kvisteideer?
Ha fortsatt en fantatsisk dag
*Bettine*

Siste dag i dag

I dag er min siste dag (på papiret) at jeg har mammaperm. 
Jeg klarer ikke helt å summe meg til å skjønne at dette er min siste dag, og fra i morgen av skal min kjære også være hjemme og ha pappaperm. 
Jeg klarer ikke skjønne at det er snart ett år siden jeg fikk verdens vakreste og beste sønn i hendene mine. Han jeg forgudet i magen min, han jeg hadde gått å ventet på, han jeg kom til å elske over alt på jord. Han som fikk meg til å føle kjærlighet på en helt ny måte, større måte. Mors kjærlighet til et barn er virkelig noe helt for seg selv. Det er så stort, at man ikke kan vite om det før man opplever det selv. Han er min stjerne på himmelen, han er mitt lyspunkt i tunge dager. 

Han er og vil alltid være min største kjærlighet.


Jeg kommer virkelig til å savne å ha mammaperm, dette har virkelig vært det beste året mitt hittil! 
 

tirsdag 10. mai 2011

Vil du titte inn i stuen min?

Når møblene begynner å bli akkurat slik jeg vil ha det, kan de små detaljene komme frem. Det er absolutt ikke ferdig, hvem vet hva loppemarkedsesongen kan by på! Skatter skal bli funnet av meg, og bli høyt verdsatt! 








 Jeg merker på meg selv at når jeg er fornøyd med ett rom, er det et annet jeg ikke er fornøyd med. Jeg har vært fornøyd med den delen av stuen som soffaen står og ikke fornøyd med den delen hvor spisestuen står. Vel, nå er det omvendt! Kan man noen gang bli fornøyd? Noen som har ett svar?

Jeg vil ønske alle mine gode lesere en fantatsisk kveld
*Bettine*

tirsdag 3. mai 2011

Herlig Onsdag

Jeg og Orion er oppe og koser oss. Orion leker så herlig på rommet sitt, og sier: "Heihei" til seg selv, etterfulgt av "mamma" eller "papp" Utvikligen hans har gått så fort. Bare på en liten helg klarer han å reise seg opp i sengen og på stuebordet. Han klarer å krabbe på tepper eller ute på plenen. Han har blitt mye flinkere til å gå og ord begynner han virkelig å øve seg på. 


 Vi storkoser oss med våren og prøver å nyte siste tiden vi har igjen, siden det er en uke og en dag igjen til jeg er ferdig med mammaperm. Hvor gikk tiden, egentlig?

Ha en fantastisk dag..

*Bettine*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...