onsdag 26. oktober 2011

sommerfugler i høstværet


Det regner, og regner og regner... Det er kaldt ute og kaldt inne.. Peisen må fyres hver dag nå, ingen vei tilbake. Men selv om peisen er tent, ullsokkene er på og teppet brukes, er det ingen tegn til høst her. 
Og det er slik jeg liker det. Min nye kreasjon, ble inpirert av HØYTRYKK. En svært god ide. Så da fant jeg frem 2 forskjellige størrelser, og fant frem vakre ark. Tegnet rundt og klipte ut. For en jobb, men så vakkert.

Sommerfuglene ble plassert i stuen, lettere sagt tvstuen. Jeg har en gigantisk tom vegg, som jeg absolutt ikke har hatt en anelse hva jeg skal gjøre med. Jeg ville ikke ha for mye, da det lett kan se rotete ut. Jeg kan ikke ha for lite, da det ser litt rart ut. Så jeg har tenkt at ideen kommer til meg en eller annen gang. Vel, det tok ett og et halv år. Men bedre sent enn aldri, jeg er jo SÅ fornøyd. 

I dette hus fortsetter sommeren. Men jeg er spent på hva jeg skal gjøre med julepynt i år. Noen ideer mottas gjerne. Jeg eier 1 nisse, og det er den eneste nissen jeg også skal eie. Men snømenn og hvit jul er heller min vei å gå. 

Kos dere med innedagen.
*Bettine*

tirsdag 25. oktober 2011

Love Smile Believe



I dag har noen hjerter blitt laget. Stoffet ble funnet på et loppemarked, og det er så herlig stoff. 
En stol har også blitt trekt om i dette stoffet, noe som gjorde stolen helt komplett. Kjempe fornøyd.
Lille pus ble selvsagt veldig nysgjerri når jeg holdt på, han ville leke med hjertene mine. 

Resten av dagen blir brukt til skole, noe som virkelig trengs. 
Ha en fantastisk kveld til dere som titter innom. 
*Bettien*

søndag 23. oktober 2011


Orion er hos pappaen sin, og da får mamma studert litt.. Å studere og å være mamma, henger man gjerne fort etter på skolen, i hvertfall i mitt tilfellet. Nå er skjelett og muskeler på timeplanen. I morgen begynner vi på blod, så jeg må bli ferdig, noe jeg tviler på at jeg blir. Da må litt optimisme til, så får jeg det nok til. 

Det er så rolig og stille uten Orion i huset. Det er tomt, men igjen litt deilig. Jeg får gjort det jeg trenger å gjøre, slik at uka ikke blir så stressende. 
Planlegging er nøkkelen til min hverdag. 

Nå skal resten av søndagen nytes, Orion kommer snart hjem. Peisen er tent og tekoppen er snart drikkeklar. 

Ha en helt fantatsisk søndag
*Bettine*

lørdag 22. oktober 2011

Design ReDesign


Nå er tiden inne for å begynne å blogge igjen.
Mye har skjedd siden sist, og det gjennspeiler seg i bloggen. Nytt design må til, og jeg gleder meg til å se hva jeg ender opp  med. Dette er spennende. 
Min hverdag har snudd seg totalt, men jeg syns det er så spennende. Jeg er alenemamma og student. Min hverdag går til tog, skole, Orion, lekser og husarbeid. Nå er rutinene endelig godt i gang, og jeg begynner å få litt overskudd og tid til overs. 

En ny verden har åpnet seg for meg, og jeg tar det hjertelig imot. 

Er det noen som har begynt å planlegge jul? Det har jeg, og jeg geder meg masse til å kunne pynte til jul, lage godtejulegaver og pakke inn gaver. Julekort er alt i tankene og noen få julegaver er kjøpt inn. 
Denne julen skal bli en helt fantastisk jul. 

*Bettine*

fredag 21. oktober 2011

Ute høst, inne kos

Da var høsten helt klart her. Hver morgen må peisen tennes, ulsokker på og en tekopp må i hånden min. Selv om det er travle dager, finner jeg tid til kos. Nå skal symaskinen frem, putetrekk og litt hjerter skal lages. Skal ikke se bort ifra at malekosten også skal frem snart. 

Bettines reiseku er en ting som får meg til å se igjennom den kalde vinteren vi har i møte, og drømme meg litt bort til jeg en dag skal ut å reise igjen. Hvor ferden går, vet jeg ikke. Men jeg gleder meg masse alt nå. 

I dette hus er det ingen tegn til høst, untatt at peisen er på og ett pelsteppe er funnet frem. Det er sånn jeg liker det. Lyse, vakre pastellfarger får meg mer glad. 

Fredagskvelden skal nytes videre, film skal settes på og en kopp med te skal nytes. 

Koselig at du titter innom 
*Bettine*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...