torsdag 2. februar 2012


For denne frøkna er resten av uken enormt etterlengtet. I 6 uker har jeg vært totalt opptatt av oppussing, pakking og vasking. Orion har blitt så mammadalt, han har savnet meg så mye. Det sårer mammahjertet mye, men NÅ er tiden inne. Resten av uken går til bare han. Til mandagen kan jeg med god samvittighet ta tak i skolen igjen. 

Denne morgenen: Orion våkner kl 07.00, noe denne mammaen syns er litt tidlig. Vi legger oss i senga mi igjen, i håp om at han sovner. Han ligger å koser masse med meg, og sier: mmmmmmmmm.. Så herlig. Jeg bråvåkner kl 09.30 og han sover enda. Tett inntil meg. Jeg lå å stirret lenge på han, beundret han. En enorm lykkefølelse kom. Hvor heldig er ikke jeg?!
Orion våkner og gir meg et stooort smil. Han er riktignok sulten, så vi står opp og lager frokost. 
Under frokosten har vi på radioen. Jokke og valentinerne spiller sin: To fulle menn. Orion stopper å spise og rocker til sangen. Hvor heldig er ikke jeg? Verdens herligste sønn med god musikksmak! 

Han gir meg gleder hver eneste dag. Jeg sier "jeg elsker deg" MINST 10 ganger hver eneste dag. Et liv med han er et liv verdt å leve. 

LOOOOOOVE......

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...