torsdag 15. september 2011

Høst her?

Så langt ifra. Her er lite forandret selv om årstiden er forandret..
Jo, vent.... En ting har skjedd.. Ett ord: PELS, riktignok fake pels..


Nå som ved er bestilt og stearinlys er jevnlig tent, er det ekstra kos med en stor kopp te og pelsteppe. 

Det har skjedd mye i dette hus, derfor har ikke jeg hatt tid til noe blogging. Skolen tar mye av meg, det er ikke bare bare med medisin grunnfag. Ellers så ha min kjære blitt min ekskjære og flyttet ut. Kanskje bloggen vil hjelpe meg litt til å tenke på noe annet. En liten pust i bakken, slik bloggene dere hjelper meg. Å være i Bloglandia er noe som sitter høyt hos meg. Det er fred i hverdagen, dere hjelper meg igjennom tøffe tider, og det er jeg evig takknemlig for! Rart, men sant.   

Ellers er kjøkkenet blitt litt forandret. Kjøkkenet er hvitt, pastellgrønn hylle har kommet opp og 3 stoler har blitt til 2. 


I dag skal krakken males, den må bli pastellisert, ukjent hvilken farge enda, men den skal bli vakker. Med en stol mindre på kjøkkenet, er det pluttselig mer plass på kjøkkenet, og det kan jeg ikke klage på. 

Hjelper bloglandia deg i tunge tider?
*Bettine*

1 kommentar:

  1. Koseleg blogg du har Bettine ! :) Ønsker deg masse lykke til med skolegang og alt det som følger med ! :))Skjønner godt det blir liten tid med bloggen , men håper du snart er tilbake !!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...