torsdag 10. februar 2011

Hva gardiner kan gjøre...

Med et hjem..
Nye gardiner kom inn i går, og gjett om det gjorde en stor forskjell i dette hus. 
Det kan nesten ikke beskrives med ord, så her kommer bilder.  Vår og sommergardinene er hengt opp, så nå er det bare å vente på våren. Akkurat nå kan jeg se langt etter våren, her daler snøen ned, så det blir måking på meg i kveld, hvis snøen stopper. 

Jeg vil igjen gratulere Evige Ting, som gikk av med koppene på give awayen min. Og så vil jeg gjerne få takke alle som kom med gratulasjoner på bursdagen min. Det varmer sikkelig å lese slikt. Jeg kan ikke få sagt det nok, men jeg setter så utrolig pris på dere. 

Ha en fantatsisk dag, alle der ute. 

*Bettine*

4 kommentarer:

 1. Så utrolig lekkert det ble! Rommet fikk en helt annen karakter

  Ha en fin dag

  Klem;Lotte

  SvarSlett
 2. Søte gardiner. Her i Arendal har det også kommet mye snø det siste døgnet, så vår er det ikke ute. I dag har jeg sett på nettet fra den butikken hvor du kjøpte kake utstyr, mye lekkert. Jeg vil veldig gjerne sende deg en pakke av de cup cake formene jeg kjøpte, så hvis du vil ha så send meg en Mail med adressen din. Klem fra Thora.

  SvarSlett
 3. Kjempe flott:)

  Jeg vet akkurat hva gardiner kan gjøre;)
  Har akkurat byttet gardiner og stua ble helt ny:)

  W

  SvarSlett
 4. det ble kjempe lekkert!! hele huset ditt er lekkert Bettine, og jeg blir helt inspirert til å finne billige løsninger for hva som kan gjøres hjemme! men jeg må si jeg er imponert over hva du får til siden du har Orion..jeg syns tiden hjemme med Simone går bort til husarbeid og hennes oppmerksomhet! men når våren kommer og jeg kan male noen møbler ute, da skal noen ting gjøres her i hvertfall! Men uansett..du har så mange fine ideer og alt ser veldig bra ut=)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...