tirsdag 8. februar 2011

Tusen Strålende Soler God Morgen

For en fin dag i dag...
Solen skinner og jeg er klar for å innta dagen oppgaver. Siden jeg har bursdag i morgen, som vil si at det kommer folk i morgen og på lørdagen, må det vaskes sikkelig her. Småting skal ordnes på, jeg vil at huset skal være på sitt beste når det kommer folk. 


 Orion er ett gull som alltid. Jeg må virkelig påstå at jeg har beste barnet man kan ha. Hver morgen, når han våkner, lar jeg han ligge litt alene i sengen, og hver morgen ligger han i sengen og skravler og ler. Han ler mye. Og hvem vil ikke ha en så glad gutt om morgnen? Det er helt herlig. Jeg elsker det. Det er virkelig en god start på dagen. 


 Med en slik god start på dagen, må man innta en god frokost. I en uke nå har jeg våknet opp med hovene mandler, og jeg begynner å bli litt lei. Jeg går å venter på forkjørelsen som aldri kommer. Derfor inntar jeg mye C-vitaminer om dagen, i ett lite håp om at det kanskje kan hjelpe litt. 

 Ett glass appelsinjuice, to rugbrødskiver med kalkun og en stor kopp grønn te med sitron med ekstra sitron i.
 En god start

Sånn helt på tampen minner jeg om Give Awayen, trykk her og bli med. Siste dag i dag, så bli med. Den heldige vinneren trekkes i morgen. 

En riktig god dag til dere alle
*Bettine*
 

4 kommentarer:

 1. Heldige du som er hjemme med baby, mitt lille gull har vært hos dagmamma i ei uke nå, og selv om det går helt fint skulle jeg gjerne ha vært hjemme lengre....

  Nyt dagen!

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder. Det så godt ut:)

  W

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder! Koselig å ha et lite gull hjemme!
  Ønsker deg en strålende tirsdag!
  Klem fra Thea

  SvarSlett
 4. Heisan Bettine ! :) Tusen takk for en hærlig blogg . Har fått masse inspirasjon inne hos deg ....spesielt det med rydding og kaste ting ....så nå er jeg godt i gang her . ! :))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...