fredag 10. juni 2011

Pakkedager

... Og ordne i stand til vi skal reise..dager. 

Jeg har aldri flydd med Orion, så dette blir spennende. Tips og råd til småbarn på fly kan gjerne legges igjen i kommentarboksen min. 

 Det ble ikke nye bilder i dag, men disse bildene er satt sammen av en hensikt. Pass representerer selvsagt fly, lyspæra er solen og blomsten er ett frodig Italia. 

Jeg har reist en del i mitt liv, men nå har reising blitt litt anneledes. Før var det bare å pakke og dra. Glemte jeg noe, jaja, shit happends. Men nå.... PHU... Her kan ingenting glemmes til lille gull. Man vet jo aldri hva man finner i en bitteliten by i Italia. Vi tenkte at vi bare skulle ta med håndbagasje denne gangen, siden vi bare skal være borte i 4 dager. Jeg tror dette kan bli ett problem. 
Heldigvis har jeg en back up plan, takk europris for billige vakiumposer. Jeg antar en slik en vil bli brukt for å sikre at vi får med oss alt vi trenger! 

Nå begynner reisenervene å ta inn. Det er mye som skal ordnes og vi har også noen planer i helgen, så det blir ikke mye tid på pakking heller. Kommer da til å huske alt? Det får tiden vise. 

Resten av dagen skal brukes til å kjøpe det vi trenger til turen og handling. Jeg skal også jobbe med brunfargen min, siden regnet bare daler ned i den lille byen jeg bor i, må en solboks brukes i dag! 

Hvsi dere har noen reisetips om småbarn, hver så snill, skriv det ned. Han er snart 11 mnd. 
*Bettine*

3 kommentarer:

 1. Det er virkelig noe og glede seg til, Italia ...Jeg drømmer meg bort :)Lenge siden min sønn var liten ( 14 år ) . Men jeg husker at bøker var tingen , han har alltid likt at jeg leser for ham . Og så sovnet han etter pupp . Men det kommer jo an på . Han er jo 11 mnd.Kos dere på tur . Det går sikkert bra på flyet , alltid noen medpassasjerer som liker slike sjarmører og kan avlaste ;)

  Ha en fin dag :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig hilsen hos meg... så spennende med en reise til Italia da...

  Kose dere masse =))

  klem O=)

  SvarSlett
 3. Håper du får en flott tur til Italia!
  Det høres så fantastiskt ut!!
  Så morsomt at vi har samme etternavn da ;)
  Kos deg!
  klem fra Laila

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...