fredag 11. februar 2011

BursdagsCupCakes

Jeg lagde noen herlige og ikke helt som jeg forventet cupcakes på bursdagen min. Jeg ville at toppingen skulle stå opp, men det gjorde den ikke. Så smørkrem er altså tingen. 

Her er oppskrift og bilder:



Cupcakes:

Det tørre:
4.8 dl mel
1,5 dl sukker
3 store ts bakepulver
litt salt

Det våte:
1 egg
3/4 dl olje
2.5 dl melk

Blad det tørre sammen og det våte sammen, hver for seg. Så heller du det våte i det tørre. Rør om. Ikke for mye røring, da blir cupcakesene seige. Ta i sjokoladekuler, blåbær, eple og kanel, revet gulrot og hakkede mandler eller annet du måtte ønske. Det smaker helt fantatsisk. 
200-225 grader på nederste rille i 15-20 min

Superenkelt og det tar en halvtime å lage. 
Philadelphia frosting:

1 pakke philadelphia orginal
80 gram romtemperert smør
250-300 gram melis
50 ml kremfløte (jeg brukte bittelitt melk istedet)
1 ss vaniljesukker
For å få farge tar du konditorfage oppi. 

Visp spammen philadelphia og smør
Vist inn fløte og vaniljesukker
Visp inn melis til ønsket konsistens
Så er det bare å smøre på og pynte som du vil

jeg håper dere fikk nytte av denne oppskriften. Jeg skal lage cupcakes til lørdagen også, da med smørkrem, så da kommer bilde og oppskrift til søndagen tenker jeg. 
*Bettine*

1 kommentar:

  1. Jeg skal prøve Å lag disse i morgen :-)) De så veldig gode ut, jeg har aldri laget amerikansk frostingen før så det håper jeg at jeg får til. Jeg vil jo gjerne at de skal se ut som på bilder men har fått forståelser for at det er vanskelig. Skal skrive en Mail til deg i dag ang adressen din :-) kos deg i selskapet :-)) klem fra Thora.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...