søndag 20. mars 2011

Knips Knips

Etter 2 uker med mye stress og mye som skjer på en gang, kan jeg endelig slappe litt av og nye det fine været. Det er strålende sol og alt en fint og flott. Jeg har malt og holdt på her hjemme, men jeg er langt ifra ferdig. Stolene på kjøkkenet har fått en fresh farge kan man si. Min kjære liker ikke fargen, men jeg liker den. Ellers så har pallbordet kommet i hus, og jeg elsker det. Det store skapet som hang på veggen i stuen, er nå flyttet til kjøkkenet, og det ble mye bedre. 

På finn.no var jeg så heldig å kapre meg 2 kupp som skulle gis bort. To gamle skatoll. Ett avlangt og ett høyt, i samme serie. Det blir så flott. Det skal bare males, så er det ferdig. Men det var det å få begynt da. Jeg lurer på om jeg skal begynne å pusse litt etterpå og få ta en strøk med heffgrunning i dag. Det går egentlig fort, men man må bare få begynt. 
En liten smalebit av hva som kommer:

Roen i dette hus vil ikke vare lenge, til fredagen reiser jeg og ei venninne til Milano og blir til mandagen. Inpulsreise som ble bestemt på torsdagen! Deilig deilig. Kan ko fortelle at det er meldt strålende sol og 18 til 20 varmegrader. Jeg gleder meg til å få en smakebit av våren nå. Det trenger jeg virkelig. Den snøen er jeg meget lei av akkurat nå. 

Håper dere alle har det bra og nyt søndagen 
*Bettine*

4 kommentarer:

 1. Heisann

  Kult pallebord, min søster har et prosjekt der hun også skal lage seg et. Blir spennende å se hvordan dine nye møbler blir etter maling. Alltid litt tungt å komme i gang, men gøy med alt som er gjort!!

  Veronica :-)

  SvarSlett
 2. Stolene var så kule. Liker godt at det er farge på de og så fin farge.
  Ønkser deg en god søndag.

  SvarSlett
 3. Vi har også pallebord, veldig kjekt når man har unger i hus! :)

  Klem Ida

  SvarSlett
 4. Fine bilder!Masse flott her inne hos deg! *smil*

  ...legger meg til som følger jeg, og titter snart innom igjen!

  Fortsatt flott flott kveld til deg!*smil*

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...