onsdag 26. oktober 2011

sommerfugler i høstværet


Det regner, og regner og regner... Det er kaldt ute og kaldt inne.. Peisen må fyres hver dag nå, ingen vei tilbake. Men selv om peisen er tent, ullsokkene er på og teppet brukes, er det ingen tegn til høst her. 
Og det er slik jeg liker det. Min nye kreasjon, ble inpirert av HØYTRYKK. En svært god ide. Så da fant jeg frem 2 forskjellige størrelser, og fant frem vakre ark. Tegnet rundt og klipte ut. For en jobb, men så vakkert.

Sommerfuglene ble plassert i stuen, lettere sagt tvstuen. Jeg har en gigantisk tom vegg, som jeg absolutt ikke har hatt en anelse hva jeg skal gjøre med. Jeg ville ikke ha for mye, da det lett kan se rotete ut. Jeg kan ikke ha for lite, da det ser litt rart ut. Så jeg har tenkt at ideen kommer til meg en eller annen gang. Vel, det tok ett og et halv år. Men bedre sent enn aldri, jeg er jo SÅ fornøyd. 

I dette hus fortsetter sommeren. Men jeg er spent på hva jeg skal gjøre med julepynt i år. Noen ideer mottas gjerne. Jeg eier 1 nisse, og det er den eneste nissen jeg også skal eie. Men snømenn og hvit jul er heller min vei å gå. 

Kos dere med innedagen.
*Bettine*

1 kommentar:

 1. Hei!

  Så fint det ble og kan tenke meg at dette var litt av en jobb! :)
  Men, når det blir et slikt resultat så er det vel like greit ;)

  Har sett Høytrykk sine, de er også fine...

  Hmm.. kanskje prøve på noe lignende selv...

  Ha en fin dag videre!

  klem Ida

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...