tirsdag 19. april 2011

Den er Vakker, Den oser Vår og Den er Fantatsisk

Jeg snakker selvsagt om det nye, vakkre skrivebordet mitt som i går fikk ta plassen sin i stuen. Og jeg må si at jeg ikke kan være mer fornøyd med min nye bloggplass. Dette er stedet jeg skal bruke min lille ekstra tid, med en stor kopp te ved min side. 

 Jeg måtte nesten ta med litt bilder av den "nye" stolen også. Den var egentlig ikke til salgs på fretex, men jeg fikk kjøpt den for 100 kr etter litt overtaelse. Og den er så fiiiiin. Snerten liten sak som ikke kunne glidd mer inn enn det den allerede gjør. Det virket nesten som om stolen er prikken over i'en i stuen.


 Påske ildtopp har kommet inn, pluss litt vårblomster som frisker opp hjemmet. Jeg har også fått noen roser av min kjære som også gjør susen i stuen. 
Vi koser oss masse og jeg har en stor anelse på at vi kommer til å kose oss resten av påsken også. Litt grilling og spilling har skjedd, og det blir nok absolutt ikke siste gangen denne uken! 

Har dere full timeplan i påsken, eller tar dere ting litt på sparket?
*Bettine*

4 kommentarer:

 1. Så fin bloggplass du fikk. :)
  Likte godt stigen du har også, veldig dekorativt.
  Ha en fin dag videre. :)

  SvarSlett
 2. SÅ fint, og nydelige farger!!:D

  Klemmer fra meg!

  SvarSlett
 3. Det var en vakker bloggeplass, der kommer du nok til å tilbringe mye tid=) Nydelig farge på skrivepulten og kult med det lilla til. Heldig er du=)) Vi skal bort noen dager på fjellet, men det blir stille og rolig.

  SvarSlett
 4. Knallfint skatoll!!!!
  Og herlig stol :)
  Liker fargene på begge veldig godt!

  Hilsen fra Stine

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...