tirsdag 12. april 2011

Soverommet har fått en ny look

Nå føler jeg endelig at soverommet passer inn i huset. Nå elsker jeg soverommet mitt. Nå er det plass til at jeg kan utøve yoga hver kveld, noe jeg absolutt ikke klager på. Dette er etterlengtet. 


Sengegavlen har jeg laget selv. Ganske enkelt og veldig fort. Det er to pinner tvers over, men den ene syns ikke pga putene, så jeg vurderer å ta en pinne i midten også. Men jeg er litt redd for at det skal bli litt mye. Jeg  vil ikke at ting skal dras litt for langt heller. Men gavlen er helt genial og ganske flott, eller hva?


Hvis det er noen som lurer så har vi skyvedørsgarderober. Og de er hvite og passer perfekt. Jeg har blitt  veldig glad i skapet mitt. 
Jeg er en fargeglad person, som har blitt ufattelig glad i pastell, men i mitt soverom skal det være hvitt og rent. Jeg blir rolig av det hvite, og at det ikke er for mye ting på rommet. Ryddig og rent er pent. 

Goværet varte ikke noe mer, så det er meldt regn hele uka. Da får jeg gjort litt her hjemme. Vasking av klær og handlig står på listen. Det blir nok litt vasking også. 

Er goværet hos dere?
*Bettine* 

1 kommentar:

  1. Hei!
    Så fint det ble, og for en herlig blogg du har! Hit kommer jeg mer enn gjerne tilbake igjen;)

    Pst: digger de grønne kjøkkenstolene - herlig farge!

    Ha en fin tirsdag! KLEM

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...