torsdag 14. april 2011

God morgen alle solstråler

Det har skjedd mye her de siste dagene, noe jeg er ufattelig glad for. 

På tirsdagskveld vi jeg og min kjære vellfortjent barnefri, hvor Orion sov over hos bestemor fra tirsdag til onsdag. Vi benyttet selvsagt sjansen og dro ut å spiste og på kino etterpå. Indisk mat og Rødhette og Varulven. En helt fantatsisk kveld. I går var vi også barnefri, så vi var i Tønsberg hele dagen og koste oss. Orion fikk en ny vogn og vi kjøpte litt småtteri til oss selv. Det er en gågate meg mange brukt og antikk butikker i Tønsberg, og på 3 av butikkene oppdaget jeg noe jeg har ønsket meg lenge, en cobra telefon. Vel, med min uhell, var alle 3 bruktbutikkene stengt den dagen. Jeg må ærlig inrømme at jeg er fortsatt litt sur. Jeg ville så gjerne ha!Jeg må nok til tønsberg snart og skaffe meg den jeg gjerne vil ha. 

Men her i hus er det en stol som har fått nytt trekk, og ble litt penere, etter min smak ihvertfall!


 

 Nå er det snart tid for barselgruppe, og det er alltid like stas for meg og for Orion. Han elsker å være sammen med de andre barna. 

Ha en fantatsisk dag videre, og håper at solen er hos dere også i dag
*Bettine*

2 kommentarer:

 1. Høres ut som noen flotte dager:) Var den filmen bra?
  Flott stol:)
  Ha en fin dag på barselgruppen og nyt solen..
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Høres ut som deilige dager. Den gata du snakker om..øvre langgate.. der har de såmye fint. Ønsker så veldig å besøke Kristells butikk, men den har nesten alltid stengt når jeg er der, men tror ho har åpent på lørdagene..men de har jo mye artig i de andre der også..også fretex pleier jeg å tusle innom når jeg er i Tbg:)

  Ønsker deg en flott dag i dag også:)

  Klem fra Thea

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...