torsdag 19. april 2012

Torsdag og litt tips


Nydusjet, Orion sover, en appelsin og en kopp te... Nice..
Torsdag er den beste dagen i hele uken, syns nå jeg. Orion er i barnehagen mandag, tirsdag og onsdag, siden det er da jeg er på skolen. Så torsdag er den dagen vi begge ikke skal noen ting. Den dagen blir satt av til han. Fredager blir satt av til husvask, elsker et nyvasket hus før helgen. Annenhver helg er Orion hos pappaen sin, så da har torsdagen blitt våres dag. LOVE

Tiden er nå inne for litt kroppsforbedringer, så jeg kan jo gi noen gode råd, hvis andre er i samme båt som meg.

1: Kutt ut brød, poteter, ris og pasta. Vi har hørt det en million ganger, men det funker!
2: Drikk mye vann. Start dagen med 5 dl vann. Kroppen har fastet igjennom natten, og trenger noe å få igang systemet igjen. 
3: Ikke vær for streng mot deg selv. Hvis du trenger en dag med god middag, så gjør det. Hvis du trenger en dag med litt godteri, så gjør det. Men ikke gå utover det. Et tips kan være å si f.eks ja til goderi men nei til brus, eller ja til en kjempe god middag, men nei til goderi. Velg noe DU klarer å leve med. 

Det viktigste er at dette er noe man skal klare å gjennonføre. Jeg lager alltid en plan. Jeg har nå selv lagt en plan over mat jeg kan spise, og mat jeg kan spise sånn innimellom. Jeg har satt en grense på 4 gode middager på disse 8 ukene. Altså mat jeg virkelig vil savne. 

Dagens:
Frokost: Eggerøre av 3 egg og litt melk, og agurk, tomat og paprika. Enkelt og greit.
Lunsj: 100 g cottage cheese med paprika. 
Mellommåltid: Appelsin og en kopp te. 
(Har ikke planlagt resten av dagen enda)

Det kommer mer tips etterhvert. Hvis det er noen ønsker, skriv det ned, så tar jeg det med i ett innlegg. 

Ha en fantatsisk herlig torsdag videre
*Bettine*

1 kommentar:

  1. Takk for kommentar inne hos meg. :) For å få eget ikon ved siden av websidenavnet går du inn på "Utforming" og deretter på "Favorittikon" (som ligger ganske langt opp på siden). Der kan du laste opp ditt eget bilde. :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...